Újbuda Center

.

Kapcsolat:

1117 Budapest Hengermalom utca 19-21.

Nyitvatartás:
H-P 11.00-19.00
SZ 10.00-15.00

Bejelentkezés: (30) 731 2931

Email: relookingujbuda@gmail.com

Rólunk:

Ma mind a nők, mind a férfiak többsége súlyproblémákkal küzd, ami első sorban a nem megfelelő táplákozási szokásainknak, rohanó életmódunknak és a mozgás hiányának köszönhető. Az évek alatt lerakódott súlyfölösleget leadni nagyon nehéz feladat, hiszen mindenki gyors és tartós alakváltozáson szeretne keresztül menni. Sajnos korunk előrehaladtával egyre nehezebben tudunk megszabadulni a lerakódott súlyfölöslegtől.

A médiának köszönhetően viszont mindannyian szeretnénk megfelelni a kor szépségideáljainak, és ma már 50 év fölött is szépnek és kívánatosnak lenni!

Ebben tud Önnek segíteni egy a fogyasztás területén 26 éves tapasztalattal rendelkező nagymúltú Francia cég a Relooking.

Szalonjainkban személyre szabott kezeléseket ajánlunk a vendég által elérni kívánt célok érdekében. Ön meghatározza céljait, legyen akár fogyás, alakformálás, cellulit kezelés vagy feszesítés, munkatársunk a rendelkezésére áll az egész kúra során, hogy Önt tanácsokkal lássa el a minél gyorsabb és tartósabb eredmény elérése érdekében. Nekünk fontos, hogy Ön elégedett legyen ezért kúrája során mindent megteszünk, hogy az eredmények minél látványosabbak legyenek .Ha ellátogat hozzánk egy próba kezelésre, kap tőlünk egy diagnosztikai felmérést, majd utána kipróbálhat egy Ön által kiválasztott fogyasztó, alakformáló vagy relaxáló kezelést, hogy kialakíthassa véleményét kezeléseink hatékonyságáról.

Egyszerre 9 terület kezelése 40 perc alatt. Már az első kezelés után látványos eredmény érhető el, akár 3 cm térfogat csökkenés.

További információért töltse ki a jelentkezési lapunkat:

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes